Mixy Svitavy - sobota 4. srpna 2018

06.08.2018 09:00

Za krásného počasí v dobře obsazeném turnaji Antik na  7. místě z 8 zúčastněných týmů.

 

 

MIXY 2018 - 19. ročník turnaje smíšených družstev - TU BUDOU CO BY DUP!!!

Vložil Marcela, St, 30/05/2018 - 21:49

Prázdniny už buší nejen na dveře, ale taky na volejbalové kurty. No a to je ta pravá chvíle k informacím o tradičním turnaji smíšených družstev, který o prázdninách už tradičně pořádáme. 

Takže čtěte pozorně!!! Turnaj smíšených družstev MIXY 2018 – letos 19. ročník – se uskuteční první srpnovou sobotu. Honem si to poznamenejte do diářů, ať se potom nemusíte nikde dohadovat, nikoho přesvědčovat, nebo snad dokonce teprve informovat (to by byl určitě průšvih!),  co že to máte za akci, kam to jdete nebo jedete. Kdo potřebujete trošičku osvěžit paměť a nechce se vám hledat, co a jak bylo vloni, tak tady jsou aktuální informace pro letošní turnaj: 

Termín:               sobota 4. srpna 2018

Místo:                 svitavské volejbalové kurty vedle koupaliště, k dispozici 4 kurty

Čas:                     8:15 – 8:30 prezentace, 8:30 losování, 9:00 zahájení hry

Systém:               určíme podle počtu přihlášených; kapacita turnaje = 16 družstev

Startovné:             800,- Kč (nezahrnuje úrazové, ani jiné pojištění)

Přihlášky:             posílejte elektronicky na adresu: knizci@email.cz do pátku 27.7.2018.                 V přihláškách uveďte: název družstva, jméno a kontaktní mobilní tel. číslo vedoucího družstva. Dotazy směřujte také elektronicky na uvedenou adresu. 

Věříme, že si všichni chcete dobře zahrát, pobavit se, setkat se s volejbalovými kamarády, využít dobrého občerstvení, proto respektujte tato pravidla:

- Družstva startují na vlastní náklady a vlastní riziko.

- Každý hráč/ka může hrát pouze za jedno družstvo.

- V každém družstvu musí hrát minimálně dvě ženy, ty mohou být registrované.

- Za mužskou část družstva mohou hrát registrovaní hráči, pouze pokud se narodili v roce 2001 (a mladší), nebo jsou starší než 35 let (takový zkušený borec může být aktuálně na kurtu pouze jeden!). 

Poznámka – stejná jako vloni: Jsou nám, a určitě i vám, nepříjemné protesty týkající se registrace/neregistrace mužské části družstev. Proto muži (chlapi!), pokud je vám letos 18 – 35 let a v sezóně 2017/18 jste nastoupili v jakékoliv soutěži mužů/juniorů, hrát k nám nejezděte. Chceme mít obavy pouze z počasí, vše ostatní by mělo být pohodové, prázdninové, v kamarádském duchu. 

Těšíme se na Vás – volejbalový oddíl TJ Svitavy - pořadatel turnaje.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode